Frisia verwelkomt nieuwe sponsoren!

We zijn blij om te melden dat we er weer een aantal bedrijven zich hebben aangesloten om sponsor te worden van de jubileumweek!

Installatietechniek Dijkstra BV is natuurlijk een bekende, omdat zij ook hoofdsponsor zijn van onze club. Installatietechniek Dijkstra BV is gespecialiseerd elektra, water, dakwerk, duurzame energie, verwarming, sanitair en gas. Kijk voor meer informatie op de website www.dijkstrabv.nl
De mogelijkheden waarmee jij jouw dromen en ambities tot leven kunt brengen, zijn grenzeloos. Kleur daarbij niet alleen binnen de lijnen, maar vooral erbuiten. 

Canon helpt jou én jouw organisatie om elke dag opnieuw het beste naar boven te halen.
Dat geven zij niet alleen zwart op wit, maar in alle kleuren die jij je kunt voorstellen. 

H&W Totaaldak bv is uw specialist op het hellende dak. H&W Totaaldak heeft alle kennis en ervaring in huis om met recht uw specialist op het hellende dak te worden genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten dakpannen in nieuwbouw en renovatie. Het leggen van dakplaten of prefab dakconstructies. Het isoleren van bestaande daken van buiten af en van binnen uit. Het plaatsen van zonnepanelen inclusief dakdoorvoer (exc. installatie).
Ga voor meer informatie naar https://www.hwtotaaldak.nl/