”Frisia All Stars” nemen het op tegen FC De Rebellen

Zaterdag 29 april sluiten we de jubileum af met een knallende dag. In de feesttent gaan de Kroegtijgers en Stageline er in de avond een feestje van maken. Daarvoor, in de middag, is er een speciale wedstrijd gepland.

De ”Frisia All Stars” nemen het die middag op tegen FC De Rebellen. De ”All Stars” gaan bestaan uit een mix van huidige Frisianen en oud Frisianen. Dit team komt onder leiding te staan van een technische staf die binnenkort wordt bekend gemaakt.

FC De Rebellen
Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair! Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas. Dat zijn de vroegere profvoetballers van FC De Rebellen.

Om deze wedstrijd te bekijken vragen we een entree van €5,-. Mocht je al een kaart hebben voor de feesttent in de avond dan is deze wedstrijd voor jou gratis.